L'empresa valenciana Mes que Barmans va preparar este diumenge, 25 de setembre, el gin tonic més gran del món, de 250 litres, en el marc de la fira per a la Restauració, Hoteleria, Alimentació i Comerç Especialitzat Gastrònoma, que se celebra esta setmana en Fira València.
El grup, integrat pels barmans Ivan Talens, Héctor Talens, Hilario Fombuena i Jóse Perales, ha sigut l'encarregat de preparar un espectacular gin tonic elaborat amb ginebra valenciana Ginself i Schweppes Heritage que, a més d'incorporar els glaçons de gel, ha inclòs en la recepta tres ingredients que ho faran definitivament valencià: llima, taronja i xufes.
El grup, integrat pels barmans Ivan Talens, Héctor Talens, Hilario Fombuena i Jóse Perales, ha sigut l'encarregat de preparar un espectacular gin tonic elaborat amb ginebra valenciana Ginself i Schweppes Heritage que, a més d'incorporar els glaçons de gel, ha inclòs en la recepta tres ingredients que ho faran definitivament valencià: llima, taronja i xufes.
Durant els tres dies de celebració, Gastrònoma durà a terme diverses activitats relacionades amb el sector de la gastronomia, taules redones, conferències i demostracions que comptaran amb la participació dels grans de la gastronomia valenciana. En la convocatòria, expositors, ponents i visitants podran donar-se cita en qualsevol moment entorn d'una copa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada