El Congrés Mundial d'arròs-homenatge a la Paella que des del 29 de setembre fins al 2 d'octubre, i organitzat per " lomejordelagastronomia.com" i la Diputació de València, han convertit a la Ciutat de les Arts i la Ciències en una gran festa gastronòmica, on s'han reunit més de 50.000 persones, així com en punt de trobada de la cultura de l'arròs. Amb este homenatge a la paella ha conclós el Congrés de l'Arròs que durant quatre dies ha reunit a València totes les cultures i les formes de cuinar este ingredient fonamental. Martín Berasategui ha tancat l'homenatge amb un plat amb el suc d'una paella i unes làmines fregides fetes amb l'arròs de la mateixa, completat amb llagostins i calamarsons saltats amb baines i bromera de lecitina de soja amb suc de clòtxina.

El "túnel de l'arròs" ha sigut un dels principals atractius, amb la degustació de 60.000 racions d'arròs a preus populars i de qualsevol tipus: dónes de sushi de paella fins a arròs amb plàncton.
També ha participat a l'event l'embotit d'Ontinyent, del que diuen la botifarra de ceba és la millor de tot arreu.

1 comentari:
Afirme, per experiencía propia que la botifarra de seba d´ontinyent és la millor a tot arreu
Publica un comentari a l'entrada