diumenge, 2 d’octubre del 2011

I CONGRÉS MUNDIAL DE L'ARRÒS

El Congrés Mundial d'arròs-homenatge a la Paella que des del 29 de setembre fins al 2 d'octubre, i organitzat per " lomejordelagastronomia.com" i la Diputació de València, han convertit a la Ciutat de les Arts i la Ciències en una gran festa gastronòmica, on s'han reunit més de 50.000 persones, així com en punt de trobada de la cultura de l'arròs. Amb este homenatge a la paella ha conclós el Congrés de l'Arròs que durant quatre dies ha reunit a València totes les cultures i les formes de cuinar este ingredient fonamental. Martín Berasategui ha tancat l'homenatge amb un plat amb el suc d'una paella i unes làmines fregides fetes amb l'arròs de la mateixa, completat amb llagostins i calamarsons saltats amb baines i bromera de lecitina de soja amb suc de clòtxina.
El Congrés Internacional de l'Arròs, que huí s'ha clausurat a València, ha acollit les receptes inspirades en la paella, de la que algun cuiner hi ha dit que tots els problemes tenen solució amb una paella damunt de la taula, segons l'organització.
El "túnel de l'arròs" ha sigut un dels principals atractius, amb la degustació de 60.000 racions d'arròs a preus populars i de qualsevol tipus: dónes de sushi de paella fins a arròs amb plàncton.

També ha participat a l'event l'embotit d'Ontinyent, del que diuen la botifarra de ceba és la millor de tot arreu.

1 comentari:

Iván ha dit...

Afirme, per experiencía propia que la botifarra de seba d´ontinyent és la millor a tot arreu

Publica un comentari a l'entrada