skip to main
|
skip to sidebar
El Gust i la Gana
Pages
Pàgina d'inici
dijous, 14 de gener del 2010
Fotos menú-carta 13-01-10
OU CHIMAI
BROTXETA DE LLAGOSTÍ AMB SALSA ROMESCU
PANSOTIS AMB SALSA CARBONARA
MENESTRA DE VERDURES BILBAINA
CASSOLA DE SÈPIA AMB CARXOFES I FABES
RAGÚ EN BLANC I NEGRE
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
IES ENGUERA
Escola pública d'hoteleria i turisme
Foto curs 2009-10 IES Enguera
album de fotos
Foto curs 2008-09
Traductor
què vols cuinar? recepta, ingredient?
Cercador de receptes
Etiquetes
Activitats
AGRICULTURA ECOLÒGICA
CUINA
Cuina i Cinema
Documents cuina
Educació
Fotos plats menú-carta
Noticiari
on tothom està convidat a fer un tastet
òn tothom està convidat a fer un tastet
PRELABORACIÓ
quadre-resum
RECEPTES
Taula parada
Taula Parada on tothom està convidat a fer un tastet
Taula Parada òn tothom està convidat a fer un tastet
UNITATS DIDÀCTIQUES
Arxiu del blog
►
2014
(1)
►
de febrer
(1)
►
2013
(1)
►
de gener
(1)
►
2012
(1)
►
de gener
(1)
►
2011
(9)
►
de novembre
(3)
►
d’octubre
(4)
►
de setembre
(2)
▼
2010
(33)
►
de juny
(4)
►
d’abril
(4)
►
de març
(1)
►
de febrer
(11)
▼
de gener
(13)
ud5:IDENTIFICACIÓ DE LA CARN DE VACU, CLASSES I PR...
Activitats ud4; LES AUS
Resum ud4
Fotos plats menú-carta 27-1-2010
Frases celebres, dites per alumnes i professors de...
PER MOLTS ANYS, ANYS I ANYS......
Sant Antoni Abad; la festa gran a Canals
Las provincias
EL PORRAT DE SANT ANTONI
LA MATANÇA DEL PORC
SANT ANTONI DEL PORQUET, EL RITUS DEL FOC ALS POBL...
Fotos menú-carta 13-01-10
Fotos plats menú-carta 16-12-2009
►
2009
(54)
►
de desembre
(3)
►
de novembre
(11)
►
d’octubre
(13)
►
de setembre
(8)
►
d’abril
(7)
►
de març
(12)
Webgrafia
Network
alvostregust
Angelo Corvitto
Arte Dolce
aula-gastronómica
aulachocovic
Carles Abellan
Carles Manpel
CdT's C Valenciana
Chefuri
club de cuines
clubdecuines
Cuina en TV
cuinant.com
cuinestv3
deli.cat
El Bulli
El celler de can Roca
eladerezo.com
Enric Rovira
Escola d' Hoteleria Hofmann
Espai Sucre
Esther Sanchez
Francisco Tejero
Frédéric Bau
Fòrum Vic
gastronomiaycia
Gelateria
Gelats artesans
Gremi de pasisseria de Barcelona
Grup Vilbo
Josep Maria Ribé-pastisser
Juan Mari Arzak
Karlos Arguiñano
la cocina de Mikel Bermejo
Lenôtre
lomejordela gastronomia
madridfusió
Michel Brass
Ministeri Medi Ambient, Rural i Marino
Més que postres
Oriol Balaguer
Paco Torreblanca
Panaderia
Panaderia2
Pastisseria
pastisseria Escriba
Paul Bocuse
pescaderiascorunesas
pistoynopisto
planetagastronòmic
portalgastronómico
Productes de Catalunya
Productes Gourmet
República de la xocolata
Restauració Horeca
restauración.com
Revista Afuegolento
Ricard Camarena
Sergi Arola
Sergi Arola
Solé Graells
Valrhona
verycocinar
wikinoticia
Xavier Barriga-assesoria tècnica en pa
La meva llista de blogs
A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT
A LA TAULA I AL LLIT...
Agridulcediario
Albahaca y Canela
amiloquemegustaescocinar
amphitrion
Apunts de cuina
Apunts de Cuina
Baixa gastronomia
bcn mon amour
Bloc al forn
Blog de cuina
Blog de un aprendiz culinario
BONA VIDA
campo di fragole
Chocolate y Pimienta
CHOCOLATÍSIMO Esther Sánchez
clubdecuines
Cocina en miniatura
COCINANDO A MI MANERA
Comentarios sobre eventos gastronómicos
Comunicació i gastronomia
con_fusion
Cuina per llaminers
Cuina, cuina, cuina...
cuinar per fer feliç
Delícies del rebost
DIT I FET
El Blog de Gastronet: diversión e innovación en la cocina
El bon menjar
el cafè de nit
EL CULLEROT FESTUC
El forner
El Menjador
farcit de cuina
Food & Cook
hecho en mi cocina - hemc
I+D en mi cocina
La cocina de ile
La cuina de casa
La cuina vermella
LA LOCA COCINA
La Taula d'en Bernat
L'Artesa
Los Pecados del Monaguillo
LUZ Y COLOR
Margot Cosas de la Vida
mil postres
nuevas recetas
Pan y Varios
RECETAS CON HISTORIA E HISTORIA DE LA GASTRONOMíA
Santi Santamaria
Cuina i Cinema
18 comidas
301 - 302
Adivina quien viene a cenar
Alice’s Restaurant
American cuisine
Atún y chocolate
Bagdad café
Bon Appétit
Bread amb Tulips
Celebration,
Charlie y la fábrica de chocolate
Chocolat
Comer, beber, amar
Comida rápida
Como agua para chocolate
Cus Cus
Cóctel
Delicatessen
Deliciosa Martha
Desauno en Tiffany's
Dieta mediterranea
Dinner Rush
El asadito
El banquete de bodas
El chef enamorado
El chef, la receta de la felicidad (2012)
El cocinero, el ladrón, su esposa y su amante
El discreto encanto de la burguesía
El festín chino
El festín de Babette
El hijo de la novia
El olor de la papaya verde
El perfume
El pollo, el pez y el cangrejo real
Entre copas
Estómago
Fast food nation
Felicia Journey
God of Cookey
Hannibal
Jamón, jamón
Kebad connection
Kitchen Stories
La gran comilona
La gran noche
La Grande Bouffe
La joven de las especies
La quimera de oro
Las truchas
Marchando... ( waiting)
Mi cena con Andre
Mi gran boda griega
Mondavino
Mujeres arriba
Mystic Pizza
Oyster Fammer
Pasión Devoradora "Consuming Passions".
Petit Marguerit
Porque lo digo yo!
Ratatouille
Satyricon
Seducción a la carta
Simplemente irresistible
Sin reservas
Solo postres
Sopa de tortilla
Soul Food
Soul kitchen
Soylent Green
Spanglish
Super Size-Me
Tampopo
Tapas
The Baker's Wife
Tiempos de azúcar
Tomates, verdes fritos
Un buen año
Un toque de canela
Vattel
What's cooking
Who Is Killing the Great Chefs of Europe?
Woman on top
“Fuera de Carta”
Petitchef.com
Anuns
Sitio certificado por
luxury loft
lavoro spagna
anunsit4nnGB
Comptador
Contribuïdors
Enric Ferrero
Iván
Roberto
IBSN
Sala del fòrum
Sample text
Ads 468x60px
About Me
Enric Ferrero
Iván
Roberto
Followers
Blog Archive
►
2014
(1)
►
de febrer
(1)
►
2013
(1)
►
de gener
(1)
►
2012
(1)
►
de gener
(1)
►
2011
(9)
►
de novembre
(3)
►
d’octubre
(4)
►
de setembre
(2)
▼
2010
(33)
►
de juny
(4)
►
d’abril
(4)
►
de març
(1)
►
de febrer
(11)
▼
de gener
(13)
ud5:IDENTIFICACIÓ DE LA CARN DE VACU, CLASSES I PR...
Activitats ud4; LES AUS
Resum ud4
Fotos plats menú-carta 27-1-2010
Frases celebres, dites per alumnes i professors de...
PER MOLTS ANYS, ANYS I ANYS......
Sant Antoni Abad; la festa gran a Canals
Las provincias
EL PORRAT DE SANT ANTONI
LA MATANÇA DEL PORC
SANT ANTONI DEL PORQUET, EL RITUS DEL FOC ALS POBL...
Fotos menú-carta 13-01-10
Fotos plats menú-carta 16-12-2009
►
2009
(54)
►
de desembre
(3)
►
de novembre
(11)
►
d’octubre
(13)
►
de setembre
(8)
►
d’abril
(7)
►
de març
(12)
Featured Posts
Amb la tecnologia de
Blogger
.
Popular Posts
El porc ibèric
El porc ibèric és una varietat tradicional de la Península Ibèrica –més concretament de Castella i lleó, d'Extremadura, entre altre...
ud8:IDENTIFICACIÓ DELS PEIXOS, CLASSES I PRELABORACIÓ:
Ja us podeu descarregar la ud. dels peixos Amb la denominació genèrica de peixos es designa als animals vertebrats comestibles, marins i d’a...
Sant Antoni Abad; la festa gran a Canals
Este article molt interessant ha estat escrit per la nostra companya Angela Montell, moltes gràcies. Sant Antoni Abat o Antoni Abbàs fou un...
MORFOLOGIA DELS PEIXOS
ud5:IDENTIFICACIÓ DE LA CARN DE VACU, CLASSES I PRELABORCIÓ:
La setmana pròxima començarem la ud5, que tracta sobre la carn de vacu. Seguint l'esquema establert per a les darreres ud., definirem qu...
Despecejament de la bola en un anyoll
Este video ens mostra com es separa la bola, o cuixa, del llom en un anyoll.
Roda de fruites i verdures mes a mes
Hola a tots, ja poden vorer i descarregar-vos la roda de les fruites i verdures de tot l'any. Hi ha que agrair-li a Natalia Bonilla que,...
(sense títol)
EL DIA
Cuina i cinema
Encetem una nova secció al bloc que anomenaré "Cuina i Cinema", aprofitant que s'acosten les vacances de Pasqua i, que de ben...
ud9:IDENTIFICACIÓ DELS MARISCOS, CLASSES I PRELABORACIÓ:
Ja us poedeu descarrègar la unitat didàctica dels mariscos. Un marisc és qualsevol animal marí comestible que no pertany a la «classe» dels ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada